Resultaten visar en tydlig tendens:

86% av Virizil-användare har uppnått effekt

I vår stora nordiska nöjdhetsundersökning bad vi kunder från Danmark, Sverige och Norge att betygsätta hur nöjda de är med Virizil. Vi frågade både män som hartagit produkten länge och män som har börjat ganska nyligen. Svaren ger anledning till optimism. Hela 86% uppgav att de har uppnått en effekt.

Virizil är en produkt för män. Ginseng kan bidra till optimal uthållighet, energi och vitalitet. Dessutom kan växten hjälpa till att främja erektion och upprätthålla en god sexuell relation. Zink bidrar till att bibehålla en normal testosteronnivå i blodet.

Därför tar män Virizil

Stärkt erektion? Mer energi? I undersökningen frågade vi våra kunder vad som hade fått dem att ta Virizil. Här är deras svar *.

* Deltagarna i undersökningen kunde välja flera svar om de önskade det. Ovanstående visar den procentuella fördelningen av alla de totala svaren.

Därför tar män Virizil

Styrket rejsning? Mere energi? I undersøgelsen spurgte vi vores kunder, hvad der har fået dem til at tage Virizil. Her er deres svar *. 

* Deltagarna i undersökningen kunde välja flera svar om de önskade det. Ovanstående visar den procentuella fördelningen av alla de totala svaren.

Trots tabu skulle 67% av kunderna rekommendera Virizil till andra

Sexlivet förändras under hela livet. Det kan uppstå perioder då det inte går så smidigt som det borde. Tyvärr är det ett ämne som många män har lite svårt att prata med vänner om. Därför blev vi riktigt glada när vi såg att 67% av männen i vår studie faktiskt ville rekommendera produkten till andra. Det visar lite om hur mycket förtroende våra kunder har för produkten.

86 % har känt en effekt

I vår undersökning bad vi kunderna betygsätta i vilken utsträckning Virizil har hjälpt dem. Här svarade 86% att ingredienserna har hjälpt dem lite, bra, mycket bra eller fantastiskt bra. Så om du vill ha hjälp för ditt samliv kan Virizil vara värt att testa!

Vill du också prova? Läs mer om Virizil! 

Naturen tar tid

Växtämnena i Virizil absorberas i kroppen under en längre tid. Det här är inte tabletter med omedelbar effekt – men i gengäld får du en mer naturlig effekt. Här är en graf över när de flesta män börjar uppleva en effekt:

Frederik fick hjälp med sitt sexliv

"Det känns normalt igen. Du vet, när man är full av energi när man precis har vaknat på morgonen... Ja, en man förstår nog precis vad jag menar."

Virizil

Erektion, uthållighet och samlevnad

Virizil är en produkt för män. Ginseng kan bidra till optimal uthållighet, energi och vitalitet. Dessutom kan växten hjälpa till att främja erektion och upprätthålla en god sexuell relation.

Enkelköp
499 :-
Abonnemang 90 tabletter/varje månad Spara 100 SEK per leverans
Nöjdhetsgaranti
199 :-
Första leverans - spara 50% 199 :-
Minsta pris inkl frakt 238 :-

Härefter per leverans 399 :-
Minsta pris inkl frakt 438 :-

Endast 13.3 kr per dag med abonnemang
I lager
Beställ före 14.00 så skickar vi samma dag
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00