Hjälp mot dina magbesvär

[col=#F06607/UPPBLÅST MAGE - OBEHAG - MATSMÄLTNINGSBESVÄR]
Har du också bekymmer med magen efter måltiderna?
Läs hur allt fler svenskar får enkel och effektiv hjälp.

Pasta, pizza eller en god macka? Vardagsdelikatesser hjälper sällan den goda magkänslan – och under dagen kan magen snabbt kännas uppblåst, byxorna börjar bli trånga i midjan. Är det en känsla du kan känna igen? Nu kan du göra något åt ​​det.

En ganska vanlig företeelse

Om du dras gasbildning och känslan av att magen blir uppblåst är du långt ifrån ensam. De flesta har bekymmer med magen med jämna mellanrum och om man har gaser i magen visar det sig ofta genom att magen känns uppblåst, att man har ökad gasbildning i form av pruttar och rapningar eller att man har tillfälliga magkramper - speciellt efter måltider.

Luft i magen kan i vissa fall komma utifrån, men det orsakas ofta av att bakterier i magen bildar gaser, som gör att magen känns uppblåst – då spelar vardagsdelikatesser en viktig roll. Både vad vi äter och hur vi äter har betydelse för hur bra matsmältningen fungerar.

4 tecken på du kan ha nytta av att stödja matsmältningen

Uppblåsthet – och matsmältning på övertid

Vissa livsmedel är mer krävande att bryta ner än andra och om du till exempel har en förkärlek för fet mat kan du uppleva att det tar längre tid mellan toalettbesöken. Därför bildar tarmbakterierna mer gas, vilket kan göra att magen känns uppblåst.

Om du äter oregelbundet och ofta tar dina måltider när du är på språng kan detta också påverka matsmältningen. Snabba måltider tuggas inte alls lika noggrant, och det krävs mer av matsmältningssystemet för att bryta ner maten – vilket kan göra att magen känns uppblåst.

Behöver du hjälp med dina magbesvär kan du få fart på din matsmältning, till exempel genom att äta mer grönt och fibrer. Här kan även en växtbaserad produkt som Macoform vara ett bra tillskott. Produkten som Wellvita säljer har på senare år blivit extremt populär och används dagligen av tusentals i Skandinavien.

Macoform

Uppblåst mage och obehag

Macoform är bl.a. baserad på extrakt från växten kronärtskocka, som stöder leverns avgiftande funktion. Kronärtskocka minskar uppblåsthet, gasbildning och främjar även viktminskning. Innehåller också maskrosextrakt som bidrar till en sund mage i balans.

Enkelköp
429:-
Abonnemang 60 tabletter/varannan månad Spara 90 SEK per leverans
Nöjdhetsgaranti
169 ,-
Första leveransen, introduktionspris - spara 50% 169 kr
Minsta pris inkl frakt 208:-

Härefter per leverans 339:-
Minsta pris inkl frakt 378:-

Endast 5.65 kr per dag med abonnemang
I lager
Beställ före 14.00 så skickar vi samma dag
×
×

Wellvitas nöjdhetsgaranti

På Wellvita är nöjda kunder något vi jobbar på att få varje dag. Därför erbjuder vi vår nöjdhetsgaranti på denna produkt. Om du inte är nöjd med produkten efter 3 månadera användning ger vi dig 100 sek i rabatt, som du fritt kan använda på ett av våra andra kosttillskott.

Vill du använda garantin eller höra mer kontakta vår kundservice på tel 0223-50 03 50.

Öppettider: Mån - Fre: 8.00 - 16.00

Tjuvstarta matsmältningen

Med den koncentrerade kronärtskockan i Macoform kan du främja produktionen av matsmältningsjuicer, öka matsmältningen och minska uppblåsthet.

Det smarta med Macoform är att man tar produkten i god tid innan man äter. Målet är att få igång produktionen av matsmältningsjuicer i levern, så att fettet inte behöver "stå i kö" för att brytas ner. Det är nämligen sånt som kan bidra till man får obehag i magen.

Med en tablett en timme före dagens största måltid får din lever besked att "dra på sig arbetskläderna" lite snabbare.

En kund berättar

-Jag fick hjälp för min uppblåsta mage

Anette Adamsen har i många år haft bekymmer med att magen blev uppblåst under dagen. Hon fick bl.a. köp större byxor så magenskulle få plats. Anette hade provat i stort sett allt, från allmänna husmorsråd till olika produkter från den lokala hälsokostaffären. Först när hon följde sin mammas råd blev hon av med den uppblåsta magen.

Läs Anettes historia