Har du vätska i kroppen?

[col=#F06607/KÄNNS BENEN TUNGA?] Brist på energi och trött i kroppen? Kanske behöver du hjälp för att ”dränera” kroppen.

Du kanske har hört att bönder ibland måste tömma sina åkrar på vatten efter perioder med kraftigt regn. Detsamma kan gälla när kroppen behöver göra sig av med eventuell överflödig vätska. Men oroa dig inte – i många fall finns det faktiskt enkel hjälp att få. Ett komplex av växtextrakt kan vara precis vad din kropp behöver. En ny naturbaserad produkt har snabbt blivit en populär lösning för många i Sverige.

3 ställen där du vanligtvis kan känna av vätska i kroppen

Vätska i vävnaden

Når vi talar om vätska i samband med kroppen tänker de flesta av oss nog på vattnet man dricker, urinen som hamnar i toaletten och svetten som kroppen utsöndrar. Men i själva verket är det allt som händer med vätskan däremellan, som har störst betydelse för vårt välmående. Mängden vatten i kroppen kan variera, och det finns skillnader i hur mycket vätska du har i vävnaden och kroppen. När vätska sipprar in i vävnaden från ditt blodomlopp är det en helt normal och nödvändig sak. Vävnader och celler behöver vätska, syre och näringsämnen.

Men ibland kan vätska fastna i vävnaden. Det är också en helt vanlig företeelse. T.ex. när man står upp eller sitter ner under långa stunder. Då kan man uppleva en känsla av tyngd – ofta känns det särskilt i benen. Man kan också uppleva trötthet och brist på energi. Känner du igen känslan? Lösningen är att stödja kroppens utsöndring av vätska och slaggprodukter.

Bli av med vattnet

Den nyutvecklade produkten Hydrolet har snabbt blivit en stor hit i Sverige. Tabletterna ger effektiv hjälp att stödja kroppens utsöndring av vatten tillsammans med de avfallsämnen som kroppen inte behöver. Hydrolet bygger på ett starkt koncentrat av 5 växter med bioaktiva ämnen, som på olika sätt påverkar kroppens förmåga att göra sig av med vätskan.

Fem koncentrerade växter

HYDROLET är baserad på växten åkerfräken, som stödjar njurarnas förmåga att utsöndra vätska och slaggprodukter. Dessutom innehåller tabletterna hibiskus som bidrar till cirkulationen i de små blodkärlen. Blomman kan hjälpa till att minska känslan av tunga ben och främja mental och fysisk kapacitet. Maskros hjälper till att bibehålla en normal urinering, slät kardborre främjar utsöndringen av vätska via njurarna och majssilke hjälper till att stödja utsöndringen från urinvägarna.

[col=#20BB8B/Lättare... Starkare... Piggare.] Prova ett komplex av växter som stödjer utsöndringen av vatten och [col=#20BB8B/utrensning] av slaggprodukter.

Hydrolet

Vatten i kroppen och utrensning

Åkerfräken stöder njurarnas förmåga att utsöndra vätska och slaggprodukter. Hibiskus bidrar till normal funktion av urinvägarna och kan bidra till att minska känslan av tunga ben. Kalium kan bidra till att upprätthålla normalt blodtryck.

Enkelköp
499 :-
Abonnemang 90 tabletter/varje månad Spara 100 SEK per leverans
199 :-
Första leverans - spara 50% 199 :-
Minsta pris inkl frakt 238 :-

Härefter per leverans 399 :-
Minsta pris inkl frakt 438 :-

Endast 13.3 kr per dag med abonnemang
I lager
Beställ före 14.00 så skickar vi samma dag
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00