"Jag saknade sol och ljus"

Isabelle har rest världen runt och har både studerat och arbetat utomlands. När hon efter många år bestämde sig för att flytta hem blev det inte fullt så lätt med tiden. Isabelle saknade sol och ljus och gillade det inte alls. Vardagen blev jobbig och ingenting var roligt. Det ändrades efter att hon rekommenderades Safrosan.

Saffran bidrar till ett positivt humör, känslomässig balans och avslappning. Riboflavin, niacin, magnesium och biotin bidrar till nervsystemets normala funktion.

Livsglad kvinna

Isabelle är en livsglad kvinna med ett brett leende och glimten i ögat. Hon trivs också i sitt arbete.

– Jag är lärare och jag älskar verkligen mitt arbete med trevliga kollegor och de underbara unga människorna, säger Isabelle öppet.

Att resa är Isabelles passion. Hon har rest världen runt och har både studerat och arbetat utomlands i många år. Hon har bland annat bott på Hawaii innan hon bestämde sig för att flytta hem.

– Jag är mycket gladare. Jag är så nöjd med tabletterna - de är milda och naturbaserade. Så jag kommer definitivt att fortsätta med dem tills jag är säker på att våren är här för att stanna.

Vardagen blev jobbig

– När jag flyttade hem var det vår och helt underbart - så det var verkligen det rätta beslutet.

Men när hösten och mörkret kom kände sig Isabelle trött och obekväm. Precis som hon mindes det från sina yngre år.

– Jag saknade sol och ljus och tyckte inte alls om det. Vardagen var jobbig och ingenting var roligt. Jag hade inte lust att göra något, säger Isabelle.

Vändpunkten

Alla människor behöver sol och dagsljus, men vissa av oss kan vara mer beroende av det än andra. Då är det bra att veta att det finns örter i naturen som kan hjälpa.

– En vän talade bra om saffran, och när jag läste att saffran kan bidra till att stödja ett positivt humör, ville jag testa Safrosan.

Efter bara en kort tid började Isabelle få en bra känsla.

– Jag är mycket gladare. Jag är så nöjd med tabletterna - de är milda och naturbaserade. Så jag kommer definitivt att fortsätta med dem tills jag är säker på att våren är här för att stanna, avslutar Isabelle med sitt vackra leende.

Naturens stöd för [col=#20BB8B/positivt humör] och mental balans.

Intresserad?

Gör som Isabelle och prova Safrosan idag