"Smärtan kom smygande tillbaka när jag gjorde ett uppehåll"

Søren hade lärt sig att leva med sin smärta genom åren och vant sig vid tanken att det inte fanns något att göra. Först när grannen rekommenderade Revalenk kom Sören på rätt spår. Det krävdes lite tålamod i början, men gradvis kom effekten. Idag är Sören väldigt glad att han började på produkten.

Läkemedel som ger lindring och bättre rörlighet vid lätt till måttlig artros. Baserat på glukosamin utvunnet ur räkskal.

Skada i handbollsmatch

En skada i en handbollsmatch för mer än 35 år sedan har ställt till besvär för Sören Kristensen under lång tid.
– Redan när jag jobbade som hantverkare var jag tvungen att använda en kudde när jag skulle gå ner på knä. Det har jag fått höra mycket för från kollegor, säger Søren och skrattar.

Grannen rekommenderade Revalenk

Jag hade faktiskt lärt mig att leva med smärtan genom åren. Visst var det ett stort besvär, men jag vande mig vid tanken att det inte fanns något man kunde göra åt det ändå, rapporterar Sören.

– En dag berättade min granne på andra sidan häcken om Revalenk, som han hade använt med framgång för sina ledbesvär. Jag hade märkt att han hade börjat att gå bättre än han brukade, men hade inte riktigt tänkt på varför.

– Men så berättade han om tabletterna han åt och gick genast in och tog ett glas Revalenk som han gav till mig.

– Efter 14 dagar med tabletterna hade ingenting hänt och även om jag mycket väl vet att 35 års slitage på knäna inte bara försvinner direkt, så höll jag faktiskt på att ge upp. 'Det funkar inte heller', tänkte jag, men valde i alla fall att fortsätta, säger Sören.

– Jag är otroligt glad att jag gjorde det. För långsamt började något hända och ytterligare 3 veckor senare hade smärtan i lederna nästan försvunnit. Jag glömde helt enkelt att jag hade ont. En sak är säker: jag kommer inte glömma att ta min Revalenk

Aktivt liv utan ledproblem

– Jag är otroligt glad att jag gjorde det. För långsamt började något hända och ytterligare 3 veckor senare hade smärtan i lederna nästan försvunnit. Jag glömde helt enkelt att jag hade ont. En sak är säker: jag kommer inte glömma att ta min Revalenk.

– Jag försökte ta en paus i 14 dagar och sedan kom smärtan krypande tillbaka, säger Søren, som i dag lever ett aktivt liv utan ledbesvär.

Smärta, stelhet och svullna leder? Få daglig hjälp mot symtomen på lätt till måttlig knäledsartros.

Intresserad?

Gör som Sören och prova Revalenk idag