"Lindrar min smärta och ger bättre rörlighet"

Sussi krockade med sin mountainbike för några år sedan och skadade sitt knä. Även efter operationen orsakade knät problem. Sussi blev rekommenderad att testa Revalenk. Nu kan hon återigen sitta på huk och ligga på knä när hon jobbar i trädgården eller när hon leker med sin dotter.

Läkemedel som ger lindring och bättre rörlighet vid lätt till måttlig artros. Baserat på glukosamin utvunnet ur räkskal.

Började med en krasch

Även om du fortfarande är under 40 år kan du mycket väl få artros. Det blev Sussi Thomsen varse om. Sussi krockade med sin mountainbike för några år sedan och skadade sitt knä.

Knäet opererades men orsakade Sussi stora problem efteråt.

– Jag blev rekommenderad att prova Revalenk för att lindra min smärta och återfå rörligheten, säger Sussi.

– Revalenk har hjälpt mig mycket. Nu kan jag både sitta på huk och ligga på knä igen när jag jobbar i trädgården eller när jag leker med vår lilla dotter, säger Sussi.

– Revalenk har hjälpt mig mycket. Nu kan jag både sitta på huk och ligga på knä igen när jag jobbar i trädgården eller när jag leker med vår lilla dotter.

Längre paus bekräftar effekten

– Jag tog för övrigt en paus från Revalenk när jag var gravid, men skavankerna med knät kom snabbt tillbaka. Nu äter jag Revalenk dagligen igen, och jag mår bra igen.

– Vi har precis byggt ett eget hus nära en skog. Jag hjälpte såklart också till i samband med bygget. Särskilt trädgården har varit mitt område. Jag har tappat räkningen på hur många skottkärror fulla med jord jag flyttat. Jag är bara tacksam för att jag kan igen, avslutar Sussi som rekommenderar andra med ledvärk att prova Revalenk.

Smärta, stelhet och svullna leder? Få daglig hjälp mot symtomen på lätt till måttlig knäledsartros.

Intresserad?

Gör som Sussi och prova Revalenk idag