"Jag hade ont i kroppens leder"

När Sonja Dall vaknade en morgon hade hon svårt att röra sig och hade ont i lederna. Sonja fick diagnosen artros och hennes kollegor började undersöka möjligheterna till ett flexibelt jobb för henne. Alla blev därför förvånade när hon kom tillbaka till jobbet. Hon tvivlade inte på orsaken – den hette Revalenk.

Läkemedel som ger lindring och bättre rörlighet vid lätt till måttlig artros. Baserat på glukosamin utvunnet ur räkskal.

Diagnostiserad artros

Sonja Dall kom till sjukhuset och fick dåliga nyheter. Utifrån scanningsbilderna kunde man konstatera att hon hade artros. Innan dess hade Sonja vaknat en morgon och haft svårt att röra sig. Hon hade ont i kroppens alla leder och var orolig för framtiden.

– Jag var riktigt ledsen över situationen, men ville helst inte gå igenom några större behandlingar. Jag träffade då en bekant som faktiskt föreslog Revalenk för mig.

– Redan efter 14 dagar kände jag en lättnad, och efter 3 månader var jag mig själv igen.

Pausen övertygade Sonja

Kollegorna på rådgivningscentret där hon arbetade som familjeterapeut hade avskrivit henne i förväg och börjat undersöka möjligheterna till ett flexibelt jobb för henne.

– Alla blev överraskade när jag kom tillbaka till jobbet. Lättnaden från ledvärken hade gjort mig mycket mer rörlig. Promenaderna återupptogs och till och med min trädgård kunde jag greja i ordentlig utan att bli påmind om artrosen.

Sonja tvivlar inte på att det är Revalenk som gjort skillnaden.
– Jag har faktiskt försökt sluta med tabletterna och upplevt att smärtan sakta kom tillbaka. Det bevisar bara att det är tabletterna som har fungerat – och att det inte är något mirakel.

– Idag tar jag mina Revalenk-tabletter dagligen. Det håller smärtan i mina händer, fötter och knän under kontroll och gör att jag kan jobba igen och ägna min fritid åt allt jag tycker om att göra.

Stor aktivitet 

– Idag tar jag mina Revalenk-tabletter dagligen. Det håller smärtan i mina händer, fötter och knän under kontroll och gör att jag kan jobba igen och ägna min fritid åt allt jag tycker om att göra, säger Sonja.


Sonja har fått sitt förtidspension beviljat, men hon har inte för avsikt att använda det.
– Jag har mycket kvar att erbjuda, säger hon och ler.

Smärta, stelhet och svullna leder? Få daglig hjälp mot symtomen på lätt till måttlig artros.

Intresserad?

Gör som Sonja och prova Revalenk idag