"Jag fick hjälp för mina knäproblem"

För Christer Ullmark blev ledvärk en obehaglig följd av många års hårt fysiskt arbete. Just det att ligga på knä har inte varit utan konsekvenser för Christer. Därför var han inte sen med att agera när en vän rådde honom att prova Revalenk. Ett tips han är glad över att han fick idag.

Läkemedel som ger lindring och bättre rörlighet vid lätt till måttlig artros. Baserad på glukosamin utvunnet ur räkskal.

Hårt arbete för knäna

5-6 timmars arbete liggande på knäna varje dag. Så har Christer (66) känt sig i sitt arbete som golvläggare och byggnadsarbetare i mer än 30 år. Christer är egen företagare inom byggbranschen och gillar de många olika arbetsuppgifter som det innebär.

Men det hårda fysiska arbetet och alla timmar han under åren har legat på knä har inte varit utan konsekvenser för Christers leder. De senaste 10 åren har han kämpat med ledvärk i axlar, tummar och framför allt i knäna.

- Nästan alla i min bransch har problem med knäna, säger Christer.

Christer har genom åren kunnat begränsa sin ledvärk genom att hålla kroppen i rörelse och bl.a. träna på ett gym. Han har alltid haft en aktiv livsstil, där styrketräning, golf och skidåkning varit några av Christers favoritaktiviteter.

– Jag trodde aldrig att lösningen på mina ledproblem skulle komma från räkskal. Tajmingen kunde inte vara mycket bättre, för folk har varit tvungen att hålla sig hemma länge och behövt hjälp av hantverkare att bygga och renovera.

Äter vanligtvis inte tabletter

För två år sedan blev besvären och smärtorna Christer hade i sina knän värre än vanligt. Under lång tid hade han inte kunnat träna som han brukade. Det var något som satte sina spår.

– Mina ledbesvär blev så illa att jag var tvungen att hitta en lösning. När en vän föreslog att jag skulle testa Wellvitas Revalenk var jag helt med på det. Detta trots att jag egentligen alltid varit emot att ta piller. Men man vet ju faktisk inte vad som fungerar förrän man har testat, erkänner han.

Räkskal blev lösningen på ledproblemen

- Efter några månader kände jag effekten. Att det tog lite tid är nog inte så konstigt med tanke på den påfrestning jag utsätter lederna för varje dag, säger Christer och fortsätter.

– Revalenk passar mig perfekt. Efter att jag beställde på hemsidan har tabletterna skickats till mig regelbundet. Det enda jag måste komma ihåg är att ta 3 tabletter om dagen.

Revalenk-tabletterna är baserade på glukosamin, som utvinns ur räkskal. Det här är något Christer gillar.

– Jag trodde aldrig att lösningen på mina ledproblem skulle komma från räkskal. Tajmingen kunde inte vara mycket bättre, för folk har varit tvungen att hålla sig hemma länge och behövt hjälp av hantverkare att bygga och renovera, säger Christer med ett leende.

Smärta, stelhet och svullna leder? Få daglig hjälp mot symtomen på lätt till måttlig knäledsartros.

Intresserad?

Gör som Christer och prova Revalenk idag