Tema: Bra leder hela livet

Vilken ledprodukt passar mig?

Älskar du ett hårt träningspass? Eller föredrar du hellre att sitta i lugn och ro och handarbeta? Oavsett om du lever livet i högt tempo eller om du tar det lugnt kan det vara en bra ide att stödja lederna så de inte "slits ut". Nedan hittar du en omfattande guide till alla våra ledprodukter, så att du kan hitta en lösning som passar din livsstil.

Långvarig hjälp för bekväma leder

Åldern sliter på våra leder. Med växtämnena i Movizin Complex får du långvarig hjälp mot stela leder så att du kan behålla en god rörlighet i vardagen. Produkten innehåller 3 aktiva växter som motverkar obehaget från alla vinklar. En bra lösning för den som vill ha en bred effekt.

Ingefära hjälper till att upprätthålla rörligheten i lederna och hjälper mot stelhet i kroppens leder, samtidigt som nyponen bidrar till ledernas uthållighet och styrka. Boswellia bidrar till god ledkomfort.

Njut en aktiv livsstil utan ömma leder

Ingredienserna i Artroform är designad för en aktiv vardag. Perfekt för dig som älskar att hålla igång och vill hjälpa dina muskler och leder när de känns ömma. Här är gurkmeja huvudingrediensen, en växt som fungerar för dig i kroppens alla leder.

Gurkmeja hjälper till att minska ömma leder och förbättrar rörligheten, medan ingefära hjälper till att hålla lederna smidiga. Vitamin D bidrar till att upprätthålla normal muskelfunktion.

Naturen tar tid! Medan du väntar...

Många av Wellvitas ledprodukter innehåller växtämnen, som tas upp i kroppen gradvis under en längre tid. Effekten är värd att vänta på, men alla kan bli otåliga. Som tur är kan du hjälpa dina ömma muskler och leder under tiden med Movizin Gel – som är en snabbverkande gel. Köper du en ledprodukt den här veckan får du den som gåva.

Movizin Gel ger en behaglig känsla i ömma muskler och leder – evt. tillsammans med en lätt massage. Den innehåller ingefära som tillsammans med en rad andra ingredienser har en kylande effekt och minskar ömhet.

Stöd produktionen av kollagen i dina leder

Brosket hjälper till att säkerställa friktionsfri rörelse - 60% av det fasta brosket består av kollagen. Nyckelorden för Cartiflex Collagen är djupgående effekt och kollagenuppbyggnad. Ingredienserna i de populära tabletterna kan hjälpa med att stödja kollagenproduktionen och motverka obehag i lederna.

Boswellin kan bidra till produktionen av kollagen och till bekväma leder. Produkten innehåller även kollagen och näringsämnen som på olika sätt hjälper din kropps skelett, brosk, bindväv och muskler. C-vitamin bidrar till exempel till normal bildning av kollagen, vilket är viktigt för normalt fungerande brosk, medan D-vitamin bidrar till att bibehålla normal skelett och muskelfunktion.

Hjälp för muskler och nervsystem dag och natt

Muskler och nervsystem är ledorden om du vill ha en välfungerande och rörlig kropp dygnet runt – här spelar magnesium en alldeles speciell roll. Mineralet bidrar till att minska trötthet och utmattning och kan bidra till normal muskelfunktion och nervsystem. I Magnesium MultiLong får du tre källor till magnesium i en enda tablett!

Magnesium hjälper till att minska trötthet och utmattning, och bidrar till nervsystemets normala funktion och till normal muskelfunktion. Innehåller även vitamin B6, som hjälper till att minska trötthet och utmattning.

Tillbaka till toppen