Djupa rynkor i pannan eller fina linjer?

Det är så rynkorna uppstår

Alla åldras, men inte en rynka är den andra lik – och resultatet avgörs till stor del av vårt biologiska kön. Så vilken typ av rynkor kan du förvänta dig?
Och vad kan du göra åt dem när de väl kommit?

Under 65 år

  • Panna: Studien visar att män får djupare pannrynkor än kvinnor.
  • Ögon: Här visar studien inga skillnader mellan könen.
  • Mun: Här visar studien att mäns rynkor är djupare än kvinnors.
  • Hela ansiktet: I allmänhet får män djupare rynkor, men det behöver inte betyda att de har många rynkor.

65 år och uppåt

  • Pannan: När kvinnor når 60-årsåldern börjar de komma ikapp män. Nu är rynkorna i pannan lika djupa som mäns. Om inte djupare.
  • Mun: Kvinnors rynkor är större än eller lika med mäns rynkor.
  • Ögon: Kvinnors rynkor är större än eller lika med mäns rynkor.
  • Hela ansiktet: Sammantaget är det mest troligt att kvinnor har fler – och djupare – rynkor i denna ålder. Detta beror bland annat på förlust av östrogen efter klimakteriet. 

[col=#054346/Varför åldras huden?]

Proteinet kollagen kan hjälpa till att hålla huden fri från rynkor. Både män och kvinnor producerar det naturligt i kroppen, men från omkring 25 års ålder börjar det minska och efter vi fyller 80 år har vi cirka 68 procent mindre kollagen i kroppen. För kvinnor är det framför allt klimakteriet som sätter fart på denna utveckling. Kollagen sjunker i takt med östrogennivån.

Så minskar du rynkor

En fuktkräm kan ge hudvård direkt, men med Collagen Skin Improver kollagenpulver hjälper du huden inifrån. Kollagenet i produkten absorberas direkt genom blodomloppet, varifrån det går in och stödjer återuppbyggnaden av hudens struktur. Du uppnår därmed effekt på alla utsatta hudområden. Studier har visat lovande resultat! 

Mätbart mindre rynkor

Et studie gjord på 100 kvinnor i åldern 45-65 ¹ visade en tydlig minskning av rynkor vid användning av kollagenet i Collagen Skin Improver. Studien, som löpte över fyra veckor, var en så kallad blind studie, där en del av försökspersonerna fick ett inaktivt "fuskpulver" (placebo) utan att veta om det. De upplevde minimal effekt. Hos dem som fick den aktiva substansen var det däremot betydligt färre rynkor, och mängden prokollagen i hudens översta lager hade ökat med 60 %.

¹Oral Intake of Specific Bioactive Collagen Peptides Reduces Skin Wrinkles and Increases Dermal Matrix SynthesisProksch E., Schunck M., Zague V., Segger D., Degwert J., Oesser S. Skin Pharmacol Physiology, December 2013

Collagen Skin Improver

Vårda huden inifrån

Collagen Skin Improver innehåller kollagen som förbättrar hudens elasticitet och struktur, minskar rynkor och minskar celluliter. Det är ett pulver som smakar neutralt, det levereras i stickor med en dosering på 2,5 gram i varje. Ta en om dagen för att få det fullt utbyte.

Enkelköp
499 :-
Abonnemang 30 sticks/varje månad Spara 100 SEK per leverans
Nöjdhetsgaranti
199 :-
Första leverans - spara 50% 199 :-
Minsta pris inkl frakt 238 :-

Härefter per leverans 399 :-
Minsta pris inkl frakt 438 :-

Endast 13.3 kr per dag med abonnemang
I lager
Beställ före 14.00 så skickar vi samma dag
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00