Energi, uthållighet och erektion

Börja året med ny energi!

En del startar året utan allt för stora mål. Men om de mål man har, bara går ungefär som förväntat, räcker det ofta ganska bra...

Men varför inte börja 2023 med ett stort SKRÄLL istället? Glöm mannen du var förra året. Det är dags för en ny riktning. Med ingredienserna i Virizil kan du få hjälp att öka din uthållighet och energi – och bli mer nöjd med din manlighet.

Virizil är en produkt för män. Ginseng kan bidra till optimal uthållighet, energi och vitalitet. Växten kan också bidra till att främja erektion och upprätthålla en god sexuell relation. Zink bidrar till att upprätthålla en normal testosteronnivå i blodet.

4 fördelar med Virizil

Ingredienserna i Virizil

Ingredienserna i Virizil är sammansatta utifrån många års erfarenhet. Det är en långsiktig hjälp för dig som vill få ditt sexliv på rätt kurs.

Ginseng

Ginseng är en urgammal naturprodukt. Användningen av den går tillbaka till 3500 år före vår tideräkning. Idag konstaterar studier att ginseng kan hjälpa till att främja och förbättra erektionen, samt hjälpa till att bibehålla optimal uthållighet, energi och vitalitet. Så det finns många goda skäl att prova.

Zink och testosteron

När män blir lite äldre sker det ofta förändringar i sovrummet. Sexlusten sjunker och energin blir mindre. En del av orsaken är testosteronnivån, som naturligt sjunker med åldern. Mineralet zink i Virizil bidrar till att bibehålla en normal testosteronnivå i blodet samt till normal fertilitet och reproduktion.

Isolerade aminosyror

Historien bakom aminosyrorna i Virizil går långt tillbaka i tiden. De går under namnen L-arginin och L-citrullin. Redan 1886 isolerades L-arginin för första gången - enligt uppgift från extrakt av blomlupinen - medan L-citrullin kom till världen från en vattenmelon 1914. Aminosyrorna har även blivit populära i näringstillskott som används av idrottare.

Prova Virizil för halva priset

Virizil är en produkt för män. Ginseng kan bidra till optimal uthållighet, energi och vitalitet. Växten kan också bidra till att främja en erektion och upprätthålla en god sexuell relation. Zink bidrar till att upprätthålla en normal testosteronnivå i blodet.