Domen är klar:

Med dessa växter... Då händer det grejer!

Det finns många vetenskapliga studier att tillgå, men ibland är det kundernas egen bedömning som slår allt. När det kommer till Prostabona Plus är de överens om att växterna kan göra skillnad. Läs svaren från kundundersökningen här – och möt två av de nöjda användarna.

Prostabona Plus innehåller linfröextrakt, som bidrar till normal prostatafunktion hos mogna män, samt fänkålsfrö, som bidrar till normal urinering och utsöndring av urin.

Bra, mycket bra – Fantastiskt bra!

När Wellvitas "detektiver" drog på sig arbetskläderna var det första målet att ta reda på hur nöjda folk var med råvarorna. Fick användare den effekt de hade hoppats på? Frågeformulären skickades ut och resultatet visade ett rungande... JA! 81 % av de tillfrågade uttryckte att växtämnena i Prostabona Plus har hjälpt dem bra, mycket bra eller fantastiskt bra.

91% skulle rekommendera produkten till andra män

Nästa fråga vi var intresserade av att få svar på var om användare kunde tänka sig att rekommendera Prostabona Plus till andra. Förändringar i urinering kan ju vara lite av ett tabu för män.

Men överraskande nog svarade hela 9% i undersökningen att de var redo att rekommendera produkten till sina bekanta. Det visar att vi har blivit mer öppna med de skavanker som kan störa oss i vardagen. Det ser vi som en positiv utveckling.

Möt några av de nöjda användarna

Det är överlag stor nöjdhet med Prostabona Plus bland de som provar produkten. Några av de nöjda männen har till och med haft modet att träda fram och dela med sig av sina erfarenheter. Nedan möter du Gunnar och Ole, som har ätit de koncentrerade tabletterna sedan länge.

Gunnar

- De naturliga ingredienserna fungerar perfekt för mig!

När man arbetar som chaufför är det bra om man har kontroll över sin urinering. Det kan 63-årige Gunnar skriva under på. Så när han läste om de växtbaserade ingredienserna i Prostabona Plus var han snabb att hoppa på tåget.

Ole

- Jag skulle definitivt rekommendera Prostabona Plus till andra mogna män

Ole älskar att spela golf, men det är frustrerande att hela tiden behöva avbryta en bra golfrunda för att kissa. Tyvärr hände det ofta för Ole som blev mer medveten om den lilla körteln i bäckenområdet: prostatan.

Prova Prostabona Plus för halva priset

Prostabona Plus innehåller linfröextrakt, som bidrar till normal prostatafunktion hos mogna män, samt fänkålsfrö, som bidrar till normal urinering och utsöndring av urin.