Vilken produkt är rätt för dig?

Din hjälp till lätta och pigga ben

Vatten i kroppen, tunga fötter eller apelsinhud? Det kan vara svårt att hitta rätt hjälp. Därför har vi gjort en enkel guide för dig som vill ha lätta och pigga ben. Guiden nedanför kan hjälpa dig att välja rätt produkt.

Vilken produkt är den rätta för dig?

Venolet och Hydrolet är två av Wellvitas absoluta bästsäljare. De kan båda två hjälpa dig att få lätta och pigga ben. Men vad är egentligen skillnaden mellan dem? Vilken av dem ska man välja?

Venolet Hydrolet
Mot trötta ben
Venfunktion
"Dränera" vatten i kroppen
Mot tunga fötter
Utsöndra vätska och slaggprodukter
Minska apelsinhud
Finare hud

Hydrolet Åkerfräken stöder njurarnas förmåga att utsöndra vätska och därmed slaggprodukter. Slät kardborre och hibiskus främjar utsöndringen av vätska via njurarna och hibiskus bidrar till normal funktion av urinvägarna. Hibiskus bidrar även till cirkulationen i de små blodkärlen och kan bidra till att minska känslan av tunga ben.

Venolet är baserad på rödvinrankans blad och kärnor, tallbark och vitamin C. Ingredienserna bidrar till en normal funktion av vensystemet, blodkärlen och cirkulationen, samt ger ett bra blodflöde i benen – faktorer som kan motverka trötta och tunga ben. Rödvinrankans blad och kärnor kan också förbättra hudens allmänna utseende och hjälpa till att minska celluliter (apelsinhud).

Är du fortfarande tveksam? Kolla här...

Stöd för dina vener

Bli av med vattnet