Så kan du få hjälp för venerna

[col=#F06607/ STÖRS DU AV DINA TRÖTTA BEN OCH HUDENS UTSEENDE?] Problemen kan ofta spåras tillbaka till venfunktionen.

Vener är blodkärl som återför blod från kroppens organ till hjärtat. Blodkärlens och venernas funktion är viktiga för att vi ska ha en aktiv livsstil och de har även inverkan på hudens utseende. Tyvärr försämras venfunktionen ofta med åldern, vilket kan leda till att vätska läcker in i vävnaden. Benen känns tunga och tröttare. Energiberövade. Hudens allmänna utseende försämras ofta, t.ex. i form av celluliter.

Är det något du känner igen?

Kvinnor har oftare bekymmer med sina vener än män har, men alla kan uppleva samma utmaning. Har dina föräldrar haft samma svårigheter kan risken bli större att du också får det. Dessutom ökar chansen att få svårigheter med venerna vid fetma, graviditet, inaktivitet, om man röker eller helt enkelt för att vi blir äldre.

Om du letar efter något som kan hjälpa dig att få finare hy och mindre trötta ben bör du börja med ditt blodsystem. Lösningen på utmaningarna kan vara att förbättra venfunktionen.

4 goda skäl att hjälpa venerna

Stöd för vener, ben och finare hud

Om du har stått upp eller suttit stilla länge kommer du förmodligen att upptäcka att det är här som venproblemen är värst. Detta eftersom venklaffarna inte har fått fungera optimalt. De fungerar när vi rör på våra ben. En vardag med regelbundna rörelser är därför en riktigt bra start..

Hjälp venerna inifrån
Dessutom kan du faktiskt också ge dina ömtåliga vener effektiv hjälp inifrån. En produkt som Venolet från Wellvita är ett växtbaserat extrakt som är bra för dina vener. De dagliga tabletterna kan hjälpa dig att få finare hy, mindre celluliter och minska känslan av trötta och tunga ben.

Venolet är baserad på blad från rödvinsranka och druvkärnor , tallbark och vitamin C. blad och kärnor från vinrankan bidrar till ett bra blodflöde i benen och minskar trötta och tunga ben. Extraktet kan också förbättra hudens allmänna utseende och hjälpa till att minska celluliter (apelsinhud). C-vitamin bidrar till normal bildning av kollagen, vilket är viktigt för normalt fungerande blodkärl.

Marianne

- En jättestor hjälp för mina vener

För Marianne handlar livet om att vara i rörelse - i ordets bokstavliga mening. Hennes ben är alltid igång, på gymmet, på löpningarna och inte minst när hon leker med sina barnbarn.

Men hon kämpade länge med trötta och tunga ben, och det var nära att ta glädjen att springa ifrån henne. Det var inte förrän hon provade växtbaserade ingredienser att löpning blev roligt igen. Idag är benen i toppform igen.

Venfunktion

När dina muskler slappnar av fylls venerna med blod. Blodet pumpas mot hjärtat och venklaffarna är som dörrar som öppnas för det tryck som hjärtat skapar. Benen är det svåraste stället. Speciellt när vi står upp. Det är där som krävs mest tryck, eftersom blodet måste stiga vertikalt. Hela vägen från fötterna till bröstet.

När du är aktiv och använder musklerna hjälper musklerna till. Musklerna trycker på venerna och blodet skjuts framåt, tillbaka mot hjärtat. Venklaffarna är som klaffar som hindrar blodet från att rinna tillbaka och samlas i hudens ytliga vener.

Venfunktion och venklaffar kan försämras med åldern. Ibland kan vätska läcka ut ur blodkärlet, vilket kan orsaka svullnad i vävnaden.

Växter för venerna

Friska ben har friska ådror. Extrakt från blad och kärnor från vinranka bidrar till en normal funktion av vensystemet, blodkärlen och cirkulationen. Det hjälper till att upprätthålla ett bra blodflöde och kan minska känslan av trötta och tunga ben.

Kollagen och blodkärl 

När blodkärlen inte fungerar blir benen trötta – och då är det lockande att hoppa över promenaden. Dessutom kan våra blodkärl påverka hudens utseende när de spricker och förirrar sig till ytan. Venolet har tillsatt C-vitamin som hjälper till med normal bildning av kollagen, vilket är viktigt för normalt fungerande blodkärl.

Koncentrerade växter

Blad och kärnor från röd vinranka och tallbark kommer direkt från naturen. De nyttiga ämnena i ingredienserna utvinns genom en kontrollerad teknisk process. Här plockar du bort allt onödigt som inte tas upp av kroppen, tills bara det bästa är kvar.

Venolet

Fin hud och hjälp mot trötta ben

Venolet är baserad på rödvinrankans blad och kärnor, ingredienser som kan bidra till en bra blodgenomströmning i benen samt minska trötta och tunga ben. De kan även förbättra hudens allmänna utseende. C-vitamin bidrar till normal bildning av kollagen, vilket är viktigt för normalt fungerande blodkärl.


Enkelköp
479 :-
Abonnemang 60 varannan månad Spara 100 SEK per leverans
Nöjdhetsgaranti
189 :-
Första leverans - spara 50% 189 :-
Minsta pris inkl frakt 228 :-

Härefter per leverans 379 :-
Minsta pris inkl frakt 418 :-

Endast 6.31 kr per dag med abonnemang
I lager
Beställ före 14.00 så skickar vi samma dag
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00