"Så fick jag tillbaka min nattsömn"

Idag kan Pia Reinholdt blicka tillbaka på ett antal år då hennes liv stördes av dålig sömn. Hon var konstant stressad och irriterad, och oavsett vad hon försökte hjälpte ingenting förrän hon en dag läste om Sedafortes ingredienser. Det var en vändpunkt i hennes liv. Idag somnar hon snabbare och sover gott hela natten.

Kamomill och citronmeliss bidrar till avslappning, medan humle har en lugnande effekt och främjar god sömn. Schisandra kan hjälpa till att hantera stress.

Skilsmässa förstörde sömnen

När vi träffar Pia hemma i hennes fina hus, är det en fräsch och glad kvinna som öppnar dörren. Ingen skulle kunna tro att hon nyligen varit konstant trött och irriterad till följd av sömnsvårigheter.

Pia hade ett välfungerande liv, men en skilsmässa och en ansträngande vårdnadsstrid gav Pia alldeles för mycket att tänka på. Pias familj och dottern Frederikke var oroliga. De stöttade naturligtvis Pia och gjorde allt de kunde för att hjälpa henne att komma tillbaka på rätt spår. Det visade sig dock snart att ett nytt problem dök upp: Hon hade svårt att sova – något som drabbar många människor varje år. För många förstör det humöret.

Naturliga ingredienser blev lösningen

En dag föll Pias ögon på en annons för naturprodukten Sedaforte. Det beskrevs som en växtbaserad produkt med ingredienser som fungerar på flera sätt i förhållande till sömnen. Pia bestämde sig för att prova och beställde hem ett paket.

- Efter några veckor började något hända. Jag kunde helt enkelt känna att det funkade. Om jag tar en Sedaforte-tablett varje kväll en timme innan jag går och lägger mig, somnar jag snabbare och sover gott hela natten. I dag kan jag till och med vakna och gå på toaletten – och sedan lägga mig och sova vidare efteråt, säger Pia.

– Det är helt enkelt en stor lättnad att mina sömnsvårigheter har lösts så enkelt. Jag kan bara känna hur mitt goda humör är tillbaka eftersom jag tack vare ingredienserna i Sedaforte nu får en god natts sömn igen.

- Efter några veckor började något hända. Jag kunde helt enkelt känna att det funkade. Om jag tar en Sedaforte-tablett varje kväll en timme innan jag går och lägger mig, somnar jag snabbare och sover gott hela natten.

Rastlös och spänd? Här finns din dagliga [col=#20BB8B/hjälp för god sömn,] avkoppling och stresshantering.

Intresserad?

Gör som Pia och prova Sedaforte idag