”Nu sover jag gott varje natt!”

Att behöva ägna morgonen och halva dagen åt att vakna ordentligt hade blivit för mycket för Tom. Det var inte förrän långt in på dagen som han kände sig riktigt pigg. Han använde en del preparat för sina sömnsvårigheter men inget av det fungerade för honom. Idag har han äntligen fått ordning på sömnen igen.

Kamomill och citronmeliss bidrar till avslappning, samtidigt som humle har en lugnande effekt och främjar god sömn. Schisandra kan hjälpa till att hantera stress.

Helt vaken med oro i kroppen

Tom Nilsen är en man med många järn i elden. Hans dagar är fyllda av aktiviteter och när han inte har något på agendan ger han mer än gärna en hjälpande hand till grannar och vänner. Men trots att han var trött på kvällen hade han svårt att somna.

Tom berättar att han vanligtvis blev tröttvid 10-tiden på kvällen.
– När jag gick och la mig var jag klarvaken och kände oro i kroppen. Då var jag ofta tvungen att gå upp igen. Så här kunde det hålla på i flera timmar innan jag somnade. Klockan 6 var jag normalt vaken igen. Ofta var jag inte ordentligt utvilad, men kunde inte sova längre, säger Tom.

Så kunde han känna många nätter i rad.
– När det var som värst blev det 7–8 nätter av det här slaget i rad. Jag letade efter något som kunde hjälpa

Pigg varje morgon

Tom har provat andra medel, men det visade sig det inte var en bra lösning för honom.
– Jag kände att jag inte vaknade riktigt på morgonen. Jag kunde komma långt in på dagen innan jag verkligen blev pigg. Men som tur är det inte alls så nu.

– Efter att jag började ta Sedaforte med de naturliga ingredienserna från växter så sover jag gott hela natten. Och på morgonen vaknar jag och känner mig pigg direkt, säger Tom.

– Det är en otroligt bra produkt. Nu sover jag gott om nätterna. Jag skulle rekommendera det till alla som har sömnproblem. Det funkar i alla fall för mig!

Naturliga ingredienser övertygade Tom

Sedaforte innehåller extrakt från naturliga växter som är bra för kroppen. Det var det som fick Tom att bestämma sig för att försöka. Effekten kom redan efter någon månad.


Tom har försökt sluta med tabletterna, men har upptäckt att det fungerar bäst när han tar tabletterna varje dag. Tom säger också att det fortfarande kan finnas några nätter då sömnen inte riktigt är på topp, men att det inte händer så ofta.


– Det är en otroligt bra produkt. Nu sover jag gott om nätterna. Jag skulle rekommendera det till alla som har sömnproblem. Det funkar i alla fall för mig!

Rastlös och spänd? Här finns din dagliga [col=#20BB8B/hjälp för god sömn,] avkoppling och stresshantering.

Intresserad?

Gör som Tom och prova Sedaforte idag