"Jag har fått min sömn och energi tillbaka"

En god natts sömn är högsta prioritet för Monica, 56, när hon, förutom två jobb, också måste orka med sin hobby att dansa och sina fyra sibiriska premie katter. Därför blev dagarna jobbiga när hon hamnade i en period av stress och åtföljande dålig nattsömn. En vän föreslog henne Sedaforte Plus med bl.a. passionsblomma. Det blev den perfekta lösningen för Monica.

Passionsblomma främjar sömnen. Citronmeliss har en avslappnande och lugnande effekt och minskar även rastlöshet, spänningar och irritation. Innehåller även tryptofan och magnesium.

3-4 timmars sömn

När man har svårt att somna kan det snabbt bli svårt att få ihop sin vardag.

56-åriga Monica Åkerlöf kan hålla med om det. När Monica förlorade sin mamma för 3 år sedan gick hon in i en period av stress och oro, vilket ledde till en ond cirkel med dålig nattsömn och dagar utan energi och ork.        

– Dagarna är svåra att ta sig igenom när man bara får 3-4 timmars sömn varje natt. Jag kände mig utmattad för det mesta, men jag var bara tvungen att "köra på", säger den hårt arbetande kvinnan, som både har ett dagsjobb som kock och ett kvällsjobb som teamledare.

– Äntligen har jag hittat en produkt som hjälper mig att sova, säger en leende Monica och avslutar, nu har jag energin och livsglädjen tillbaka i vardagen, så jag kommer definitivt att fortsätta använda Sedaforte Plus.

En svår tid gav sömnsvårigheter

Monica minns perioden som en svår tid med många tankar som framför allt fick fritt spelrum när hennes huvud la sig på kudden på kvällen. Monica provade många olika preparat i ett försök att få tillbaka nattsömnen, men det hjälpte bara lite. 

– Inget verkade fungera, säger Monica och fortsätter: – Ibland somnade jag snabbt, men efter några timmar vaknade jag och då var det nästan omöjligt att somna om.

Passionsblomma blev lösningen på oroliga nätter

En vän som själv hade svårt att sova på natten föreslog Monica att testa Sedaforte Plus, och det visade sig vara helt rätt lösning för Monicas oroliga nätter.

Sedaforte Plus innehåller bl.a. passionsblomma, som hjälper kroppen att slappna av och hjälper sömnen att komma tillrätta – och det var något Monica kunde använda.

– Redan efter några veckor kunde jag känna att det började hända något i kroppen, och jag blev helt enkelt så glad. Jag tar två tabletter en halvtimme innan jag går och lägger mig, och det hjälper mig att slappna av och somna snabbt – något som annars kan ta riktigt lång tid.

– Äntligen har jag hittat en produkt som hjälper mig att sova, säger en leende Monica och avslutar, nu har jag energin och livsglädjen tillbaka i vardagen, så jag kommer definitivt att fortsätta använda Sedaforte Plus.

Hjälp dig själv till en [col=#20BB8B/god sömn.] Varje natt. Med passionsblomma, citronmeliss och tryptofan.

Intresserad?

Gör som Monica och prova Sedaforte Plus idag