”Rynkorna blev mindre”

Som engagerad hockeymamma med heltidsjobb och lite fritid hade Caroline svårt att hitta tid och ork att ta hand om sin hud. Ofta var det bara under kortare perioder och med olika krämer. Det var först när Collagen Skin Improver blev en del av Carolines dagliga rutin som hon började uppleva en skillnad i sin hud.

Collagen Skin Improver innehåller VERISOL® kollagen, som förbättrar hudens elasticitet och struktur, minskar rynkor och minskar celluliter

Lyckades aldrig riktigt

Det kan vara svårt att få igång en ny rutin. Det vet 44-åriga Caroline allt om. Precis som många andra kvinnor har hon ett flertal gånger försökt att ta hand om sin hud med olika krämer, men fått erkänna att en hektisk vardag stod i vägen för att bygga upp en bra rutin.

– Krämer är inget jag har använt kontinuerligt. Då och då har det gått upp för mig, och jag har börjat med tron ​​att nu borde det vara – men det gick bara aldrig riktigt, säger Caroline.

– Jag kan redan nu se att djupet i mina linjer har minskat, och min hud har blivit fräschare – både att titta på och att ta på, ler Caroline.

Samma rutiner – bättre hudvård

Men när Caroline provade Collagen Skin Improver hände en förändring. Caroline såg inte själva användningen av produkten som något hon var tvungen att komma ihåg under en hektisk morgon. Istället var det något hon naturligt kunde göra till en del av sina vanliga morgonrutiner.

– Jag gör en iskaffe varje morgon innan jag åker till jobbet. Här blandar jag mitt kollagenpulver i. Det är enkelt, och eftersom produkten är absolut smaklös är det en perfekt lösning för mig, berättar Caroline glatt.

Samtidigt är Caroline väldigt nöjd med att produkten kommer direkt i hennes brevlåda varje månad, då hon har alltid sin hudvård nära till hands.

Min hy har blivit vackrare och fräschare att se på

Caroline vet att även under de bästa förhållandena är det svårt att undvika åldersrelaterade rynkor. Ändå har hon blivit förvånad över effekten Collagen Skin Improver har haft på hennes hud.

– Jag kan redan nu se att djupet i mina linjer har minskat, och min hud har blivit fräschare – både att titta på och att ta på, ler Caroline.

Vårda huden [col=#20BB8B/inifrån] och ut med Collagen Skin Improver: [col=#20BB8B/färre rynkor,] mindre celluliter och mer elasticitet

Intresserad?

Gör som Caroline och prova Collagen Skin Improver idag