Vem behöver magnesium?

Det korta svaret är "alla". Magnesium är involverat i mer än 600 kemiska reaktioner i kroppen och spelar en roll i allt från energiproduktion och cellsignalering genom nerverna till underhåll av muskler och skelett.

För att upprätthålla en sund balans i muskler och nerver dygnet runt, är kroppen helt enkelt beroende av magnesium. Lyckligtvis får vi det naturligt genom kosten. 

Nyckeln till smidig rörelse utan krångel 

Samspelet mellan muskler och nerver i muskelkontraktionen är oumbärligt för att den ska kunna röra sig. När du till exempel funderar på att sträcka ut armen eller lyfta benet utgår det elektriska nervimpulser från storhjärnan som skickas ut till musklerna via nervbanor i ryggmärgen - en fantastisk mekanism som till exempel innebär att kroppens muskler smidigt kan växla mellan avslappning och spänning.

Magnesium hjälper till att säkerställa att systemet fungerar smidigt. Mineralet finns i ett brett utbud av livsmedel, från fullkornsprodukter som rågbröd till bönor och bananer. Men även om vi får i oss det naturligt via kosten väljer en del att komplettera med ett tillskott av magnesium. 

Magnesium MultiLong

Sunda muskler och nerver är absolut nödvändiga för att ha en rörlig kropp dygnet runt. I Magnesium MultiLong får du ett formidabelt magnesiumtillskott, både när det gäller sammansättning och långtidsupptagning.

Produkten är…. 

· Fullpackad med hela 3 individuella källor av det nyttiga magnesiumet. 

· Designad som en långtidsverkande tablett som släpper ingredienserna långsamt under flera timmar och säkerställer långvarig upptagning.

Tabletterna har även kompletterats med vitamin B6, om bland annat bidrar till att minska trötthet och utmattning. Wellvitas Magnesium MultiLong är ett kvalitets tillskott till ett konkurrenskraftigt pris. 

 

Vitaminer och mineraler på abonnemang