Stor nordisk undersökning

89 % har uppnått effekt med Hair Grow 

Är du missnöjd med ditt hår? Då finns det god anledning att testa Hair Grow. I vår nya nordiska undersökning säger hela 89 % av användarna att ingredienserna har gett dem en märkbar effekt.

Hair Grow innehåller åkerfräken, som kan främja och stärka hårväxt. Samt biotin och zink, som kan bidra till att upprätthålla normalt hår och normal hud.

78 % kan rekommendera Hair Grow till andra

När vi gav oss i kast med att undersöka kundernas nöjdhet var det speciellt en fråga som var viktig för oss: Var de så nöjda med Hair Grow att de skulle rekommendera den till andra? För det är en sak att ha känt en effekt, en annan är att dela med sig av sina erfarenheter. Men när resultaten kom var svaret klart: 78 % skulle rekommendera Hair Grow till andra. Det ser vi som ett stort förtroende!

Från tunt till fylligt hår

Se Sabinas förvandling: Före och efter Hair Grow 

"Efter några månader hade jag redan fått mer volym och mitt håravfall var inte längre lika illa."

Därför väljer de Hair Grow

Även om många av våra användare tar Hair Grow för de har tunt hår, är det långt ifrån den enda anledningen. Här kan du se de vanligaste orsakerna till att folk väljer att beställa produkten *.

* Deltagarna i undersökningen kunde välja flera svar om de önskade det. Ovanstående visar den procentuella fördelningen av alla de totala svaren.

Därför väljer de Hair Grow

Även om många av våra användare tar Hair Grow för de har tunt hår, är det långt ifrån den enda anledningen. Här kan du se de vanligaste orsakerna till att folk väljer att beställa produkten *.

* Deltagarna i undersökningen kunde välja flera svar om de önskade det. Ovanstående visar den procentuella fördelningen av alla de totala svaren.

En märkbar effekt

I vår undersökning bad vi våra kunder att betygsätta i vilken utsträckning Hair Grow har hjälpt dem. Här svarade 89 % att det har hjälpt dem lite, ja, väldigt bra eller fantastiskt bra. Det är 9 av 10 har känt effekt.

Detta är vad användarna säger om produkten

"Mitt hår har blivit fylligare och glansigare."

"Jag tappar inte lika mycket hår längre."

"Den bästa produkten jag har provat för mitt hår. Den fungerar – så andra kan se det"

"Min frisör tycker att mitt hår har blivit fylligare, så jag fortsätter!"

"Jag är extremt nöjd!"

"Jag tycker jag har fått tjockare, starkare och glansigare hår."

Vill du också prova? Läs mer om Hair Grow! 

Naturen tar tid

Ingredienserna i Hair Grow tas upp i kroppen gradvis under en längre tid. Siffrorna visar att det tar i genomsnitt 3-6 månader att uppnå full effekt. Det kan ses i vår nordiska undersökning där 68 % svarade att de kände effekten efter 3 månader eller mer. Men det är väntan värt!

Fylligare hår - ett hårstrå i taget!

Ingredienserna i Hair Grow tillför näring direkt till hårsäckarna och främjar utvecklingen av nytt hår. Ett hårstrå tar vanligtvis 4 veckor att växa 1 cm. Så ju fler veckor som går, desto mer kommer det stärkta håret att utgöra av din totala hårvolym. Det kräver tålamod, men feedbacken från våra kunder visar att det är värt att vänta.

Hair Grow

Stärk din hårväxt inifrån

Hair Grow innehåller åkerfräken, som kan främja och stärka hårväxten, samt biotin och zink, som kan hjälpa till att bibehålla normalt hår och normal hud. Tabletterna är även berikade med hirskoncentrat samt pantotensyra, L-cystin, koppar, järn och taurin.

Enkelköp
449 :-
Abonnemang 60 varannan månad Spara 90 SEK per leverans
Nöjdhetsgaranti
179 :-
Första leverans - spara 50% 179 :-
Minsta pris inkl frakt 218 :-

Härefter per leverans 359 :-
Minsta pris inkl frakt 398 :-

Endast 5.98 kr per dag med abonnemang
I lager
Beställ före 14.00 så skickar vi samma dag
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00