5 aktiviteter som är tuffa för lederna

På sommaren ökar vår aktivitetsnivå – och det märks i kroppen. Efter flera månader i soffan måste man plötsligt anpassa sig till något nytt. Här är 5 aktiviteter som kan vara tuffa för lederna. Detta är våra tips på hur man kan få hjälp genom påfrestningarna.

1. Trädgårdsarbete

Gräset måste klippas och nya växter väntar på att komma i marken. Om du någon gång har skött en trädgård vet du säkert hur svårt det är. Hela kroppen får jobba och det handlar ofta om rörelser vi inte är vana vid. Man måste gå ner på knä, böja, trycka och använda musklerna.

Inte undra på att trädgårdsarbete ger stela leder!

2. Den långa semesterresan i bil

Planerar du att ta bilen på semester i sommar? En kör-själv-semester är en av de populäraste semesterformerna, men alla timmar bakom ratten kan vara extra jobbiga för rygg och axlar. Man sitter i samma ställning under lång tid, man spänner kroppen och får inte sträcka ut ordentligt.

Därför är det viktigt att stödja lederna före och under färden.

3. Skoj och lek i trädgården med våra småttingar

Vi är vana vid att barn är fulla av energi, men på sommaren verkar det nå nya höjder. Så om du har – eller får besök av – några små, finns det en god chans att du kommer att bygga sandslott och leka kurragömma.

Och det är något som kan kännas i lederna.

4. Sport och social samvaro 

Golf, tennis, paddel eller brännboll med vännerna? Sommaren öppnar upp för många nya möjligheter och när solen väl skiner ökar aktivitetsnivån.

Men om man inte är van vid att sträcka sig efter en boll eller att svänga ett racket kan det snabbt bli en tuff lek för lederna.

5. Vandring och löpning

När det blåser och temperaturen närmar sig minusgrader väljer många att låta träningsskorna stanna i garderoben.

Men sommaren har precis motsatt effekt. Plötsligt kryllar trottoaren av nya löpare och skogslederna fylls av entusiastiska vandrare som vill njuta av det fina vädret.

Bli redo för sommaren med Artroform

Du har säkert redan hört råden mot ledsvårigheter: hälsosam kost, träning och ständiga stretchövningar. Men det låter ju inte som den roligaste sommaren - eller hur?

Vill du ta en liten omväg mot bekvämare leder kan du prova Artroform. Produkten kombinerar ny kunskap om växter, den innehåller både gurkmeja och ingefära. Ingredienserna har i flera kundstudier visat sig ha god effekt på ledrörligheten.

Ett bra stöd för en aktiv sommar!

Artroform

Hjälp för muskler och ömma leder

Artroform är bl.a. baserad på gurkmejaextrakt, som kan hjälpa till att minska ömma leder och till att hålla lederna smidiga. D-vitamin hjälper till att upprätthålla normal muskelfunktion.

Enkelköp
479 :-
Abonnemang 60 varannan månad Spara 100 SEK per leverans
Nöjdhetsgaranti
189 :-
Första leverans - spara 50% 189 :-
Minsta pris inkl frakt 228 :-

Härefter per leverans 379 :-
Minsta pris inkl frakt 418 :-

Endast 6.31 kr per dag med abonnemang
I lager
Beställ före 14.00 så skickar vi samma dag
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00