Alla hjärtans dag är bara början…

Så fångar du vårkänslorna hela året!

Alla hjärtans dag är till för att fira kärleken, men när orken inte finns med i sovrummet är det svårt att få det att slå gnistor i samlivet. Ingredienserna i Virizil kan förbättra mäns erektion och uthållighet och ge mer energi till relationen.

Om du beställer ett paket denna vecka får du inte bara hjälp för att upprätthålla ditt kärleksliv – du får även 6 månaders förbrukning av D-vitamin med på köpet som räcker till både dig och din partner.

Ginseng för ditt kärleksliv

Växten ginseng stod högt upp på mäns önskelistor, långt innan vår tidräkning började. Det verkar ganska vettigt eftersom Ginseng bidrar till optimal uthållighet, energi och vitalitet – den kan också främja och förbättra erektionen.

Så behöver ditt sexliv en extra boost, är ginseng en bra början. Växten Ginseng är huvudingrediensen i Virizil... Din hjälp för ett bra kärleksliv.

Isolerade aminosyror

Historien bakom aminosyrorna i Virizil går långt tillbaka i tiden. De går under namnen L-arginin och L-citrullin. Redan 1886 isolerades L-arginin för första gången - enligt uppgift från extrakt av blomlupinen - medan L-citrullin först upptäcktes i vattenmelon 1914. Aminosyrorna har även blivit populära i näringstillskott som används av idrottare.

[col=#20BB8B/Zink] och testosteron

När män blir lite äldre sker det ofta förändringar i sovrummet. Sexlusten sjunker och energin blir mindre. En del av orsaken är att testosteronnivån naturligt sjunker med åldern.

Mineralet zink i Virizil bidrar till att upprätthålla en normal testosteronnivå i blodet och till normal fertilitet och fortplantning.   

Solsken på burk!

Om du beställer Virizil denna vecka får du ett halvt års förbrukning av D-vitamin i present... Då räcker det gott för både dig och din partner att ta er igenom vintern.

Med ingredienserna i Virizil väcker du vårkänslorna i sovrummet – och med D-vitamin ger du kroppen ”solsken”. Den perfekta cocktailen för ett bra kärleksliv! 

Tjuvstarta våren!

Köp Virizil - och få D-vitamin i gåva

Virizil: ginseng kan bidra till optimal uthållighet, energi och vitalitet. Dessutom kan det bidra till att främja erektion och upprätthålla en god sexuell relation. D-vitamin: bidrar till immunsystemets normala funktion och till att bibehålla normalt skelett, normala tänder och normal muskelfunktion. Dessutom spelar D-vitamin en roll i celldelningsprocessen.