”Så klarar mina ögon en lång dag framför skärmen”

Laila tillbringar många timmar vid datorskärmen. Det är svårt att undvika när man är ekonomichef. Varje dag är hon försjunken i pyttesmå siffror och när det inte är ekonomin som tar hennes tid är det mat och bakning. Men när Laila blev lite äldre behövde hennes ögon fler pauser. Hon frågade sin optiker hur hon kunde stödja sin syn. Optikerns råd var inte bara överraskande – det gjorde en märkbar skillnad.

Blåbär bibehåller och stöder ögonfunktionen och blodtillförseln till ögonen. Zink och vitamin A bidrar till att bibehålla en normal syn. C-vitamin är viktigt för normalt fungerande blodkärl, som är avgörande för ögonen. Tabletterna innehåller även extrakt av bovete och ringblomma.

Laila fick stöd för att upprätthålla en klar syn

55-åriga Laila har haft bekymmer med synen sedan hon var ung. är hon blev lite äldre blev ögonen än mer utmanade. För liksom med många andra saker i kroppen, kan ofta även synen försämras med åldern. Det kände Laila allt mer i sitt dagliga liv – inte bara framför skärmen, men också när hon körde bil på landet vintermörkret och hon fick kisa för att kunna läsa vägskyltarna.

– Jag är van att titta på mycket siffror varje dag och använder en stor del av min arbetstid vid datorn. Så när jag var tvungen att ta fler och fler pauser från skärmen gjorde det mig ärligt talat nervös... Min ögon är ju mitt arbetsverktyg, säger Laila.

Hon försökte hålla sig mer skärmfri. Hon tillbringade helgerna med att gå långa promenader i skogen, sköta om sin stora trädgård och prova nya rätter i köket. Men vardagen präglades fortfarande av hög aktivitet förögonen och Laila var inte helt säker på att det räckte.

- Det känns tryggt att veta att jag får stöd att upprätthålla en klar syn... Och sedan är det också smidigt att jag får tabletterna levererade direkt i brevlådan

Naturen hade en lösning

– En dag berättade jag för min optiker om mina utmaningar och att jag var angelägen att ge mina ögon extra stöd. optikern nämnde då att blåbär kan hjälpa till att bibehålla en klar syn, säger Laila.

Rådet väckte hennes nyfikenhet och hon började läsa på om ämnet. Hon upptäckte att blåbär kan bibehålla och stödja ögats funktion och inte långt efter det hittade hon Vistavital. En produkt som inte bara hade blåbär på listan över ingredienser, men också innehöll koncentrat av stödväxterna bovete och ringblomma. Det lät som det rätta för henne

Prova Vistavital för halva priset

Behöver du också hjälp med att upprätthålla en klar syn?

Vistavital är baserat på blåbär som underhåller och stöder ögats funktion. Den har ett högt innehåll av antioxidanter och stöder även blodtillförseln till ögonen. Dessutom består Vistavital av zink och vitamin A, som båda bidrar till att upprätthålla en normal syn, medan C-vitamin är viktigt för normalt fungerande blodkärl som är vitalt för ögonen.

Det var värt att vänta på

Några dagar senare köpte Laila ett abonnemang på produkten, och efter några månader med tabletterna tvivlade hon inte: Hon ville fortsätta att ta Vistavital.

–  Det gör att jag känner mig trygg i att veta jag får stöd för att upprätthålla en klar syn... Sedan är det också bara så enkelt att jag får tabletterna levererade direkt i brevlådan, säger Laila.

Hon spenderar fortfarande många timmar framför datorn, men idag vet hon att hon gör allt hon kan för att underlätta arbetet för ögonen.

– Jag har tagit Vistavital länge, och ingredienserna har hjälpt mig mycket. Så om du vill ha hjälp med att upprätthålla en klar syn så rekommenderar jag absolut Vistavital, avslutar Laila med ett leende.

Synen förändras med åldern. Stöd dina ögon med naturens hjälp – och se själv!

Intresserad?

Gör som Laila och prova Vistavital idag