"Så gick jag ner i vikt”

Judith Andersen uppskattar att kunna njuta av god mat och vin på helgerna. Av den anledningen har hon också upplevt att det lätt kan komma några extra kilon runt midjan. Idag har Judith fått hjälp med sin vikt och kan samtidigt äta samma sorts mat som tidigare.

Chili sätter igång förbränningen. Konjakrot (glukomannan) bidrar till viktminskning när den intas som en del av en energireducerad diet. Krom hjälper till att upprätthålla en normal blodsockernivå.

Mat och gott vin

– De flesta helger njuter jag av livets goda: mat och gott vin. Det är något jag verkligen uppskattar och som är en del av mitt sociala liv. Därför kan det lätt komma några extra kilon på sidobenen, säger Judith Andersen från Skive.

– Jag har tappat alla extra kilona med hjälp av konjakrot och chili, som är ingredienser i ChiliTrim. Nu använder jag produkten förebyggande kan man säga. Jag tar 2 tabletter före måltiderna och det håller min vikt stabil. Jag äter fortfarande samma sorts mat som jag brukar – jag äter bara mindre av det, säger Judith, som är utbildad kock med AU inom management.

Minskade vikten med konjakrot

– Jag har tappat alla extra kilona med hjälp av konjakrot och chili, som är ingredienser i ChiliTrim. Nu använder jag produkten förebyggande kan man säga. Jag tar 2 tabletter före måltiderna och det håller min vikt stabil. Jag äter fortfarande samma sorts mat som jag brukar – jag äter bara mindre av det, säger Judith, som är utbildad kock med AU inom management. 

– Jag ska nog också ta och njuta av en god biff ikväll när min väninna kommer, och lite fredagsgodis till Let's dance – bara för att jag kan, säger Judith med ett leende.

- Konjakrot och chili i ChiliTrim håller mig smal, säger Judith.

[col=#20BB8B/På diet?] Viktminskning är hårt arbete. Även om du äter en lågenergikost och tränar tar det tid. Men med de växtbaserade ingredienserna i ChiliTrim får du en hjälpande hand.

Intresserad?

Gör som Judith och prova ChiliTrim idag