Lugn i magen

52-åriga Annika vet allt om en krånglande mage. Under en lång period dikterades hennes liv av det, och hon tackade ofta nej till att gå ut med sina vänner eftersom hon inte litade på sin egen mage. Skulle den "låta" igen? Eller bli uppblåst? Först när hon provade de naturliga ingredienserna i Macoform kom magen på rätt kurs.

Kronärtskocka stöder leverns avgiftande funktion, minskar uppblåsthet och gasbildning och främjar viktminskning. Innehåller även extrakt från maskros som bidrar till en sund mage i balans.

Hade luft och oro i magen

– Jag kände mig obekväm i min kropp, hade luft och oro i magen. Speciellt illa var det i slutet av dagen, säger Annika som beskriver det som en jobbig tid. Hon gjorde alla rätt saker. Tränade, gick långa promenader och gick ner de extra kilona, ​​men magen krånglade ändå.

Kändes ensamt
– Jag tackade ofta nej till att gå ut med mina vänner, eller undvek att äta stora måltider i sällskap med andra, eftersom jag inte litade på min mage, säger Annika.  

Det var en tuff period där personliga utmaningar påverkade humöret och matsmältningsbesvären gjorde inter saken bättre. Annika kände sig hämmad av sin uppblåsta mage. Den var alltid orolig och hon var trött på att behöva tänka på den hela tiden.

– Jag trodde länge att det berodde på övervikt, men så var det inte alls. Jag gick ner i vikt, men mina bekymmer försvann inte av det.

Annika var fast besluten att hitta en lösning. Hon ville ha en naturlig produkt som kunde hjälpa henne och testade en mängd olika produkter.

– Nu kan jag gå ut och äta med vänner igen, och jag kan resa när tillfälle ges. Min mage sätter inte längre några gränser, avslutar Annika med ett leende

En naturlig lösning  

– Jag provade många olika växtbaserade produkter. Vissa hade lite effekt, men jag hittade ingen som verkligen hjälpte, säger Annika.

– En dag såg jag en annons för Macoform på Facebook. Jag kunde känna igen många av de svårigheter som lyfts fram så jag ville såklart testa! Det var lätt att beställa och paketet passade perfekt i brevlådan.   

Redan efter de första veckorna började hon känna skillnad och nu är Macoform inget hon skulle vilja vara utan. Den har blivit en vanlig del av vardagen. 

– Nu kan jag gå ut och äta med vänner igen, och jag kan resa när tillfälle ges. Min mage sätter inte längre några gränser, avslutar Annika med ett leende.

Din dagliga hjälp för [col=#20BB8B/matsmältningen:] normal tarmfunktion, mindre uppblåsthet och [col=#20BB8B/mer välbefinnande] i magen.

Intresserad?

Gör som Annika och prova Macoform idag