”Jag har fått energi och överskottet tillbaka"

En lång rad av olyckliga händelser och missöden fick Flemming att avsluta sitt långa arbetsliv. Den annars så glada och arbetsamma mannen förändrades. Efter en lång period av trötthet och orkeslöshet har Flemming fått tillbaka sin energi och är återigen den man, pappa och farfar han vill vara. Leendet är tillbaka i ögonen.

Rosenrot bidrar till optimal mental och kognitiv funktion, medan schisandra bidrar till mentalt och fysiskt välbefinnande och stresshantering. Vitamin B12 i Energo bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Utan energi och lust

I en lägenhet nära vattnet bor Flemming med sin fru Runa. Flemming har alltid varit en hårt arbetande man som fick saker gjorda och trivdes med att göra det. Energi och överskott har i stort sett alltid funnits där.

Efter ett långt arbetsliv som yrkeschaufför fick Flemming dock sluta med på grund av olika omständigheter. Det förändrade den annars glada och hårt arbetande mannen. Han blev sur och vresig, utan sin vanliga energi och lust.

Familjen har alltid hållit ihop och funnits där för varandra, men det fanns ingen som kunde hjälpa Flemming nu.

– Jag är otroligt glad och tacksam över att ha fått tillbaka energin och överskottet. Nu är jag återigen den man, pappa och inte minst farfar som jag vill vara, ler Flemming.

Energi och överskott

Flemming såg av en tillfällighet en broschyr med energitabletten Energo, som han bestämde sig för att prova. Det tog inte lång tid innan Flemming började känna skillnad. Energin kom tillbaka.


Idag tar Flemming gärna på en promenad på stranden där han bor, där han njuter av utsikten och den vackra luften. Överskottet att finnas för familjen finns också.


– Jag är otroligt glad och tacksam över att ha fått tillbaka energin och överskottet. Nu är jag återigen den man, pappa och inte minst farfar som jag vill vara, ler Flemming.

Känner du dig [col=#20BB8B/stressad, trött och oskärpt?] Öka din energinivå och [col=#20BB8B/få mer överskott] för en hektisk vardag.

Intresserad?

Gör som Flemming och prova Energo idag