”Jag fick verkligen bra effekt”

58-åriga Marlena har alltid levt ett aktivt liv med bl.a. cykling och kajakpaddling. Men vid något tillfälle sa knän ifrån. Plötsligt var drömresan till Kilimanjaro i fara. En vän som själv tar Collagen Cartiflex rekommenderade henne att prova produkten. Efter en tid kunde Marlena känna att produktens ingredienser gav henne en riktigt bra effekt.

Boswellin kan bidra till produktionen av kollagen och till bekväma leder. Innehåller även kollagen och näringsämnen som hjälper din kropps skelett, brosk, bindväv och muskler på olika sätt.

Ledsvårigheter hotade drömresan 

Marlena är vad de flesta skulle kalla en sann Power kvinna. Hon har alltid levt ett aktivt liv. Varje dag tar hon med cykeln eller rullskridskorna till jobbet och när vädret tillåter kan hon hitta på att paddla kajak längs en å som tar henne direkt till arbetsplatsen, där hon arbetar med sälj och administration.

Semestern tillbringar hon i sin stuga, som ligger vackert i den norrländska natur – vilket enligt Marlena, är balsam för själen.

Det var Marlenas stora kärlek till det aktiva livet och inte minst till naturen som på sin tid startade drömmen om att bestiga Afrikas högsta berg, Kilimanjaro. Och Marlena är inte rädd för en utmaning.

– Jag har alltid varit äventyrlig, och ingen fysisk utmaning är för tuff för mig. Jag är en person som hellre säger ja än nej till en spännande upplevelse.

– Jag har alltid haft stor tilltro till naturbaserade produkter, så för mig var det en självklarhet att söka en naturlig hjälp för mina ömma knän.

Knäna sa ifrån

Tiden fram till resan till Kilimanjaro bestod av hård träning vilket ställde stora fysiska krav på Marlena. Det var under dessa förberedelser som Marlena började oroa sig för sina knän.

Med en aktiv livsstil som Marlenas är det inte ovanligt att lederna slits och i Marlenas fall var det hennes knän som gav sig. Men Marlena var inte redo att sätta stopp för sin drömresa. Därför undersökte hon möjligheterna att få hjälp för sina knän.

Hittade hjälp i naturen

– Jag har alltid haft stor tilltro till naturbaserade produkter, så för mig var det en självklarhet att söka en naturlig hjälp för mina ömma knän. Marlena provade olika produkter, men effekten var begränsad.

– Min vän, som tar Cartiflex Collagen själv, rekommenderade att jag skulle prova produkten, och ingredienserna gav mig en riktigt bra effekt. Efter några månader kunde jag gå och springa som jag brukade. Jag kunde fortsätta mina förberedelser inför resan och lyckades nå toppen av Kilimanjaro. Det är jag stolt över – och det har fått mig att längta efter mer.

– Mitt nästa mål är Anderna och träningen ska nog gå bra, för nu har jag ju tabletterna, ler Marlena

Dubbel effekt på dina leder: Sätt igång kollagenproduktionen och [col=#20BB8B/motverka obehag] i lederna

Intresserad?

Gör som Marlena och prova Cartiflex Collagen idag