"Jag fick hjälp för mina ledsvårigheter"

Mona Kristensen har haft så mycket bekymmer med sina leder att hon fick sluta driva sin egen affär. När hennes syster rekommenderade Movizin Complex hittade hon en växtbaserat hjälp som fungerade. Det innebar att hon kunde börja på ett heltidsjobb igen.

Ingefära hjälper till att upprätthålla rörligheten i lederna och minska stelheten. Nyponen bidrar till ledernas uthållighet och styrka. Innehåller även boswellia som bidrar till god ledkomfort.

Fick ge upp sin affär

Mona har varit borta från arbetsmarknaden under långa perioder på grund av sina ledsvårigheter. Faktum är att det gick så långt att hon var tvungen att ge upp sitt eget företag.

– För 9 år sedan hade jag en egen livsmedelsaffär, men till slut fick jag sluta med den, trots att jag älskade vardagen och kontakten med alla mina kunder, säger Mona. Men det blev helt enkelt för jobbigt med alla lyft, som varje gång satte min kropp på prov.

Gåva från min syster

– En dag fick jag besök av min syster, som var väldigt orolig för mig. Hon hade varit så omtänksam att ta med några tabletter som hon tyckte jag skulle prova.

Tabletterna Monas syster hade med sig var Movizin Complex – ett kosttillskott med bl.a. ingefära, nypon och boswellia.

– Det var en present som jag blev jätteglad för. Det visade att hon verkligen tänkte på mig.

– Jag började på tabletterna samma dag. Hon hade berättat att det krävdes lite tålamod, men redan efter sex veckor kunde jag börja känna av de första förändringarna. Jag kände hur jag kunde börja att röra mig mer fritt. Efter cirka 10 veckor fungerade lederna så bra att jag kunde lyfta mitt barnbarn igen. Slutligen mådde jag så bra att jag var redo att gå tillbaka till jobbet igen.

- Jag kände hur jag kunde börja att röra mig mer fritt. Efter cirka 10 veckor fungerade lederna så bra att jag kunde lyfta mitt barnbarn igen. Slutligen mådde jag så bra att jag var redo att gå tillbaka till jobbet igen.

Tillbaka på jobbet

– Idag är jag tack vare min syster tillbaka som egen företagare med mer än heltidsarbete. Som mormor kan jag också vara med och tumla på lekplatsen, utan problem.

– Jag tar Movizin Complex-tabletterna varje dag. De har verkligen betytt mycket för mig, så jag kan varmt rekommendera dem, avslutar Mona.

Åldern sliter på [col=#20BB8B/våra leder.] Prova ett koncentrerat komplex av växtingredienser mot dina [col=#20BB8B/ledsvårigheter.]

Intresserad?

Gör som Mona och prova Movizin Complex idag