"Jag fick hjälp för min uppblåsta mage"

Anette Adamsen har under många år fått dras med att magen blivit uppblåst under dagen. Hon var bland annat tvungen att. köp större byxor, så magen fick plats. Först när hon följde sin mammas råd blev hon av med den uppblåsta magen.

Kronärtskocka stöder leverns avgiftande funktion, minskar uppblåsthet och gasbildning samt kan främja viktminskning. Innehåller även extrakt från maskros som bidrar till en sund mage i balans.

Uppblåst mage i många år

Anette Adamsen har under många år fått stå ut med en uppblåst mage.

– Min mage kändes ofta som att det låg en fotboll i den. Det kunde bli så uppblåst att jag såg gravid ut, säger Anette.


– Vissa dagar var det värre än andra, men jag minns tydligt alla år när jag var chef på en stormarknad. Tröttheten som följde med den uppblåsta magen övermannade mig ofta, men på grund av den stora arbetspressen, kunde jag inte bara gå och lägga mig, minns Anette som lämnade det stressiga chefsjobbet och blev egen företagare.

Mer lugn i vardagen

– Det gav mig mer lugn i vardagen. Jag kunde bestämma mina egna arbetstider, och det var bra, men "ballongmagen" var kvar.


– Jag var tvungen att köpa mina byxor en storlek större än vad jag egentligen har eftersom jag inte kunde ha dem på dagarna, förklarar Anette.

– Jag hade provat i stort sett allt, från allmänna hushållsråd till olika produkter från den lokala hälsokostaffären, när jag äntligen följde min mammas råd och beställde Macoform-tabletterna på Wellvitas hemsida. Det visade sig vara en perfekt lösning. Den uppblåsta magen försvann snabbt och Macoform har nu varit en fast del av min dagliga rutin de senaste 18 månaderna.

Äter Macoform regelbundet varje dag

– Jag hade provat i stort sett allt, från allmänna hushållsråd till olika produkter från den lokala hälsokostaffären, när jag äntligen följde min mammas råd och beställde Macoform-tabletterna på Wellvitas hemsida. Det visade sig vara en perfekt lösning. Den uppblåsta magen försvann snabbt och Macoform har nu varit en fast del av min dagliga rutin de senaste 18 månaderna.

– Nu när vi pratar om det tänker jag faktiskt aldrig på min mage som ett bekymmer längre. Den är bara en helt naturlig del av mig, och den hindrar mig inte längre från att delta i sociala aktiviteter. Livet har tagit en fin positiv vändning efter att jag började på Macoform.

Din dagliga hjälp för [col=#20BB8B/matsmältningen:] normal tarmfunktion, mindre uppblåsthet och [col=#20BB8B/mer välbefinnande] i magen.

Intresserad?

Gör som Anette och prova Macoform idag