Hjälp för mage och matsmältningsbesvär

42-årige Jon Limkilde kan allt om uppblåsthet och matsmältningsbesvär. Under en lång period påverkade det hans vardag negativt . Hans mage var alltid uppblåst och när han tittade på sig själv i spegeln såg han näste som om han var "gravid". Det var inte förrän hans partner föreslog växtbaserade ingredienser som han fick hjälp så magen blev vanlig och platt igen.

Kronärtskocka stöder leverns avgiftande funktion, minskar uppblåsthet och gasbildning samt främjar viktminskning. Innehåller även extrakt från maskros som bidrar till en sund mage i balans.

Jag var jämt och ständigt uppblåst

Sett utifrån gör Jon allt rätt. Han tränar, har ett aktivt jobb som platschef på en byggarbetsplats och restaurerar gamla möbler på fritiden. Det är alltid fullt upp. Från han går upp på morgonen tills han går och lägger sig på kvällen. Alla aktiviteter och den seriösa träningen gör dock att kroppen behöver mycket mat, och matsmältningen arbetar därför alltid på högtryck. Det brukade ge Jon mycket bekymmer. Magen krånglade och kunde helt enkelt inte hänga med.

Magen såg ut som en tunna
– Ibland försvann mitt "sixpack" som jag hade jobbat så hårt för att få... Magen såg istället ut som en jätte tunna, skojar Jon.

I dag kan han skratta åt det hela, men då fanns det inte mycket att skoja om. Det var som om han hjälplöst fick stå bredvid sig själv och se på när luften hopade sig i hans vältränade mage.

– Om jag ska vara helt ärlig så var det verkligen inte trevligt. Det kändes avgjort obehagligt, och uppblåstheten gjorde också bara vardagslivet väldigt svårt. Byxorna stramade i midjan när jag böjde mig ner. Och magen var onaturligt stor.

Jon hade svårt att förlika sig med sin spegelbild. Han var trött på allt och hans partner kunde se hur mycket det påverkade honom.

Så smått började det hända saker. Min mage och matsmältning började sakta kännas mer stabil. Det var fantastiskt!

Ett förslag förändrade allt

– Lyckligtvis kan min sambo mycket om kosttillskott och föreslog att jag skulle testa Macoform. Så jag tänkte... OK jag provar, förklarar Jon, som aldrig har varit rädd för att testa nya saker.

Det tog inte lång tid innan Macoform tabletterna var beställda och paketet låg i brevlådan. De första 3 till 4 veckorna märkte Jon ingen större skillnad, men han hade fått veta att det kunde ta lite tid. Så han gav det mera tid och fortsatte.

– Så småningom började det hända saker. Min mage och matsmältning började sakta kännas mer stabil. Det var fantastiskt!

Idag är Jon tacksam över att hans partner en gång berättade för honom om Macoform och insisterade på att han skulle prova produkten. Nu vet han att de växtbaserade ingredienserna är precis rätt för hans mage och matsmältning.

– Macoform har blivit en helt naturlig del av min vardag, och jag har rekommenderat det till flera personer på gymmet, avslutar Jon glatt.

Din dagliga hjälp för [col=#20BB8B/matsmältningen:] normal tarmfunktion, mindre uppblåsthet och [col=#20BB8B/mer välbefinnande] i magen.

Intresserad?

Gör som Jon och prova Macoform idag