"Från hårlös fläck till fylligare hår"

Eva fick en otrevlig överraskning. Tunt hår och en hårlös fläck på toppen var inte riktigt vad hon förväntade sig. Detta fick Eva att testa olika produkter, men utan framgång. En av hennes vänner föreslog Hair Grow. Med Hair Grows ingredienser började Eva känna en förändring.

Åkerfräken kan främja och stärka hårväxten. Biotin och zink kan bidra till att bibehålla normalt hår och hud. Hirs, pantotensyra, L-cystin, koppar, järn och taurin är också tillsatt.

Tunnare hår

Eva är mån om hur hon ser ut. Men efter att hon fyllt 50 år har hon svårt att få håret som hon vill.

– När jag var yngre hade jag tjockt och fylligt hår, men efter klimakteriet tappade jag mycket hår och det blev mycket tunnare, säger Eva.

– Det bästa är att andra börjar lägga märke till resultatet. När jag senast hade varit hos frisören undrade en av mina nära vänner vad jag hade gjort. Hon tyckte att mitt hår hade blivit så tjockt och fylligt, ler Eva glatt.

Fick en chock 

En dag när hon kollade sin frisyr med hjälp av spegel upptäckte hon lite fick hon en förskräckelse.

– Föreställ dig känslan när jag såg att jag hade en hårlös fläck på toppen. Det är inte precis något man förknippar med kvinnor – så det var jag riktigt ledsen över, säger den energiska kvinnan som jobbar inom offentlig sektor.

Att få tunt hår är inte ovanligt, så Eva försökte leva med det och provade olika produkter som inte fungerade för henne.

– Men tunt hår är inte alls roligt, säger hon och minns tiden med sina utmaningar.

Lyckligtvis stoppade inte tillståndet Evas normala aktiviteter. Under en gemensam resa med sina väninnor fick hon ett bra tips.

– En av dem föreslog att jag skulle testa Hair Grow från Wellvita. Jag hade provat så mycket annat – så varför inte, tänkte hon hoppfullt.

Nu ser andra effekten 

Eva blev glatt överraskat när en av hennes två döttrar besökte henne ett tag senare. Dottern tyckte att hennes ögonfransar hade blivit fylligare. Eva fick också erkänna att hennes hår blivit lättare att vårda och styla efter tvätt.

Cirka tre månader gick innan hon såg förändringen: Evas hår hade fått hjälp av produktens aktiva ingredienser.

– Det bästa är att andra börjar lägga märke till resultatet. När jag senast hade varit hos frisören undrade en av mina nära vänner vad jag hade gjort. Hon tyckte att mitt hår hade blivit så tjockt och fylligt, ler Eva glatt.

Äkta skönhet kommer [col=#20BB8B/inifrån.] Ge ditt vackra hår näring med växtämnen för styrka, fyllighet och [col=#20BB8B/tillväxt!]

Intresserad?

Gör som Eva och prova Hair Grow idag