”En tydlig förändring i mina leder”

Undersköterska Lene Olesen upplevde att svårigheter med höfterna satte begränsningar – både på jobbet och i privatlivet. En vän föreslog Cartiflex Collagen från Wellvita, det har gjort stor skillnad för Lene. Idag kan hon göra alla aktiviteter som hon älskar mest. Något som hennes kollegor också har lagt märke till.

Boswellin kan bidra till produktionen av kollagen och till bekväma leder. Innehåller även kollagen och näringsämnen som hjälper din kropps skelett, brosk, bindväv och muskler på olika sätt.

Svårigheter med höfterna 

Hunden Buller travar på bredvid 60-åriga Lene Olesen. De båda älskar att gå långa promenader tillsammans. Bland Lenes andra favoritaktiviteter är härliga turer ut i det blå på motorcykeln och att leka med barnbarnen.

De senaste åren har Lene dock fått begränsa just de aktiviteterna på grund av svårigheter med hennes höfter. Höfterna har också inneburit många utmaningar på jobbet som undersköterska, där Lene lätt kan gå upp 6-10 km per dag.

En vän föreslog att Lene skulle prova Cartiflex Collagen för att övervinna sina utmaningar med höfterna. Det var en lösning som Lene var snabb att ta tag i.

– Idag är det 6 månader sedan jag började ta Cartiflex Collagen, och jag måste verkligen säga att ingredienserna har fått mig att känna en tydlig förändring.

– Idag är det 6 månader sedan jag började ta Cartiflex Collagen, och jag måste verkligen säga att ingredienserna har fått mig att känna en tydlig förändring.

Kollegorna märkte skillnaden

Lene har blivit bättre på att ta hand om sig själv och har bl.a. flyttat till en annan avdelning på sin arbetsplats, där hon inte behöver gå tillnärmelsevis lika mycket. Hon har även blivit mycket bättre på att göra de övningar hon har fått för sina höfter.

– För ett halvår sedan fick jag flera övningar av min sjukgymnast, och det var flera av dem som jag inte kunde utföra. Men det kan jag göra nu – utan problem. Nu kan jag göra allt jag verkligen vill, säger Lene med ett stort leende.

Det har inte heller gått obemärkt förbi för Lenes omgivning att hon fått hjälp för sina höfter.

– Mina kollegor har också märkt det och frågar vad i all sin dar jag har gjort. Så jag får skickat många bilder på produkten. Jag kan absolut rekommendera den till andra som har samma utmaningar som jag hade, avslutar Lene.

Dubbel effekt på dina leder: Sätt igång kollagenproduktionen och [col=#20BB8B/motverka obehag] i lederna

Intresserad?

Gör som Lene och prova Cartiflex Collagen idag