”Bara ge det ett försök”

Steen har haft ledsvårigheter under lång tid, vilket gjorde vanliga vardagssysslor problematiska. Han hade bland annat svårt att sitta på huk. Steen läste om Movizin i tidningen en dag och bestämde sig för att prova. Idag är han en aktiv man som till och med har deltagit i ett par maratonlopp.

Ingefära hjälper till att upprätthålla rörligheten i lederna och minskar stelhet i kroppens leder. Nyponen bidrar till ledernas uthållighet och styrka. Innehåller även boswellia som bidrar till god ledkomfort.

Mer än 10 år med Movizin 

Steen Lerdrup är idag en entusiastisk användare av den ledprodukten Movizin Complex, som han tar dagligen. Men historien om Steen och Movizin går faktiskt mer än 10 år tillbaka i tiden, då Steen också blev en av Wellvitas första Movizin-kunder.

När Wellvita första gången besökte Steen och hans fru Ulla berättade han varför han hade börjat ta Movizin.
– Lederna hade börjat bli stela, och jag upplevde att helt vanliga vardagssysslor blev problematiska. Allt hade blivit lite jobbigare.


Speciellt knäna och att sitta på huk ställde till bekymmer för Steen. Han kände särskilt att han varje gång var tvungen att hämta veden som fanns under trappan utanför huset. Det var problematiskt och ibland fick han ge upp.

Movizin med ingefära

En dag läste han i tidningen om Movizin med bl.a. ingefära, vilket har hjälpt många med deras ledsvårigheter
– Jag tänkte: Inget kan väl hända av att försöka. Jag ville mycket hellre ta ett milt verkande kosttillskott innan jag eventuellt tar till tuffare medel.

Efter ett antal veckors dagligt intag av Movizin-tabletterna kunde han känna de första förändringarna i lederna. Och det blev bara bättre. Steen kunde utan problem börja hämta ved under trappan igen.

– Jag har till och med deltagit i några maratonlopp. Till det krävs det verkligen bra leder, och det måste jag säga att jag har.

Har deltagit i några maratonlopp

Nu många år senare är Steen fortfarande väldigt nöjd med produkten. När vi besöker Steen och hans fru Ulla igen, bekräftar Steen för oss vilken skillnad produktens ingredienser har gjort för honom.
Samtalet går glatt och Steen säger också att han gillar att springa och gillar att springa lite längre.
– Jag har till och med deltagit i några maratonlopp. Till det krävs det verkligen bra leder, och det måste jag säga att jag har.

Steen har nu gått i pension och trivs med att han har en kropp som ändå gör det möjligt att vara aktiv.
– Det förstås också bra att jag tränar och använder kroppen, men utan ingredienserna i tabletterna skulle jag inte kunna vara så aktiv som jag är idag.


På frågan om han skulle rekommendera Movizin till andra svarar han utan att tveka:
- Ja när som helst! Prova dock! Det kostar inte mycket att komma igång. Har du nästan råd att låta bli?, avslutar Steen med ett lite frågande leende.

Åldern sliter på [col=#20BB8B/våra leder.] Prova ett koncentrerat komplex av växtingredienser mot dina [col=#20BB8B/ledsvårigheter.]

Intresserad?

Gör som Steen och prova Movizin Complex idag