”Jag har fått kontroll över mina värmevallningar”

Susanne har jobbat med hälsoprodukter och vet hur naturen kan hjälpa till med kroppens besvär. Därför var det självklart för henne att se åt det hållet när hon började få värmevallningar under klimakteriet. Idag har värmevallningarna blivit färre, och de få som är där går snabbt över.

Rödklöver hjälper till att minska värmevallningar och svettningar, och salvia stärker håret vid hormonell obalans. Innehåller även vitamin B6, som bidrar till att minska trötthet och att reglera hormonbalansen.

- Jag har mött mannen i mitt liv. Jag är lycklig och är mig själv igen. Sen är det bara störande att kroppen inte vill samarbeta och bete sig lika ungdomlig som jag känner, skrattar Susanne och syftar på sina värmevallningar.

Till vardags arbetar den 56-åriga kvinnan som lärare för unga med särskilda behov. Tidigare har hon varit säljare för hälsoprodukter och har fortsatt ett stort intresse för naturprodukter.


När besvären av värmevallningarna blev för många och svåra var det därför ganska självklart för Susanne att hitta en lösning baserad på naturliga ingredienser. En god vän rekommenderade Menoflora, som bl.a. innehåller rödklöver, salvia och soja.


– Jag kände igen alla ingredienser från min tid som säljare av naturprodukter, så den kombinationen hade jag stor tilltro till.

Som många andra kvinnor tycker Susanne att klimakteriet är en fas i livet som kroppen ska få gå igenom på ett naturligt sätt. Rödklöver och salvia, som ingår i Menoflora, är skonsamma och hjälper kroppen att hantera de besvär som denna period kan orsaka.

Susanne följde sin egen övertygelse och sin väns råd. Hon beställde ett paket Menoflora online och blev inte besviken. Långt därifrån!

– Jag glömde att ta Menoflora i en vecka. Jag upptäckte detta när värmevallningarna kom tillbaka väldigt plötsligt. Så det händer inte igen.

Nu är värmevallningarna svaga och går snabbt över

Tabletterna fungerar perfekt. Effekten kom snabbt. Värmevallningarna kan fortfarande förekomma, men nu är de svaga och går över snabbt. Kroppen och jag har blivit vänner igen ... och jag njuter av livet, säger hon med ett leende.


När Susanne har gått igenom en period av värmevallningar kan det hända att hon glömmer att ta tabletterna för att besvären inte gör sig påminda.


– Jag glömde att ta Menoflora i en vecka. Jag upptäckte detta när värmevallningarna kom tillbaka väldigt plötsligt. Så det händer inte igen, försäkrar Susanne.

Jag vill helst att min kropp fortsätter att ha samma ålder som min hjärna och hjärta, skrattar hon.

Din kropp - [col=#20BB8B/din övergångsålder.] Växtkoncentrat för att hantera kroppens [col=#20BB8B/naturliga förändring.]

Intresserad?

Gör som Susanne och prova Menoflora idag