Din genväg till snabbare viktminskning:

Gå ner i vikt med chili och fibrer

Den största utmaningen om du vill gå ner i vikt behöver inte enbart vara maten du äter – utan snarare också hur stora dina portioner är.

För det är ingen lätt sak att kontrollera sin aptit när det vimlar av kulinariska frestelser, speciellt under julmånaden. Därför har många svårt att återgå till sina hälsosamma matvanor efter helgerna. Magen har fått "blod på tanden" och känner inte längre att den är mätt. Känner du igen känslan? Då kan du testa konjakrot och chili.

"Lura" magen att bli mätt snabbare

Om du vill kicka igång din viktminskning i det nya året, är att minska aptiten ett bra ställe att börja. För även om både träning och hälsosam kost är jätteviktigt, är det lättare att gå ner i vikt när din mage inte kurrar av hunger hela tiden.

Tricket är att förbränna mer än du förbrukar - och det är precis vad växtfibern konjakrot i ChiliTrim kan hjälpa dig med. Den fyller upp magen så det finns plats för mindre mat. Du undviker därmed att äta i för mycket.

Dessutom hjälper chili din kropp att omvandla energi och öka din ämnesomsättning. Tillsammans med konjakrot ökar det chanserna att lyckas med viktminskningen.

Så fungerar ChiliTrim:

5 goda råd för att bryta dåliga vanor

Våra vanor är ofta en så fast del av vår vardag att vi inte ens lägger märke till dem. Det är omedvetna repetitioner som är svåra att bryta.
Här kommer 5 tips på hur man kan skilja det goda från det onda

1. Börja med att identifiera vilka vanor du har.
2. Markera dem som du helst skulle viljaklara dig utan.
3. Tänk på när du ägnar dig åt de dåliga vanorna. Äter du t.ex. ohälsosam mat när du känner dig stressad? Eller när du tittar på tv?
4. Byt ut vanorna du har identifierat, med hälsosammare alternativ – upprepa dem tills de blir omedvetna handlingar.
5. Håll ditt öga på målet!

ChiliTrim

Gå ner i vikt med chili och fibrer

ChiliTrim är baserad på chili, som ökar förbränningen samt konjakrot (glukomannan), som bidrar till viktminskning när den intas som en del av en energireducerad kost. Den innehåller även mineralet krom, som hjälper till att upprätthålla en normal blodsockernivå.